fbpx

slider-test

Nya Låga Priser Alltid hög kvalitet!

Skärmbyte & Glasbyte15 min

iPhone 5/5C/5S: 399 kr
iPhone 6: 499 kr
iPhone 6s: 699 kr
iPhone 6s Plus: 999 kr
iPhone 7: 799 kr
iPhone 7 Plus: 999 kr

Batteribyte10 min

iPhone 4: 99 kr
iPhone 5 /5s: 350 kr
iPhone 6/6s/7: 350 kr
iPhone 6/6s plus: 350 kr
iPhone 7: 350 kr
iPhone 7 Plus: 499 kr

Varför Gigamex

Snabb Service

Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra servicetjänster kan utföras medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, vi arbetar snabbt och effektivt för att åtgärda problemen så att du kan komma igång med din enhet.

Kundservice

Kunden och kvalitén är dem viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Garanti På Smartphone Reparation

Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande.  Vanligtvis är garantitiden upp till 12 månader från inköpsdatum.

Drop-In Butiker

Välj någon av våra butiker på Östermalmstorg, Hötorget, Flemingsberg eller Sickla. Du kan lämna in din enhet i butiken och få den reparerad snabbt medan du väntar..

Laga iPhone

[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#e0efef"}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"hue":"#1900ff"},{"color":"#c0e8e8"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill"},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":100},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#7dcdcd"}]},{"featureType":"transit.line","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":700}]}]

Laga iPhone, Laga iPad,Laga Macbook, Laga Samsung, Laga Huawei, Laga Sony Xperia hos Gigamex!

Gigamex är experter på att laga iPhone och alla andra modeller. Vi har flera butiker i Stockholm där vi kan laga iphone, Hötorget, Östermalms torg, Sickla och Bagarmossen. Gigemex kan laga iPhone medans du väntar och vi har alltid bra priser och erbjudanden. Vill du veta vad vi tar för att laga just din iPhone kan du titta här eller ring oss om du har frågor eller funderingar.