fbpx

Skicka in Mobilen

Skicka din enhet för lagning

Har du inte möjlighet att besöka våra butiker kan du skicka in din enhet till oss och få den som ny eller bättre inom två arbetsdagar. Trasig skärm, dåligt batteri, vi lagar det mesta och skickar tillbaka din enhet till dig.

4 smidiga steg till din uppfräschade & lagade enhet

    1. Välj önskad reparation
    2. Du kan välja att: a) skicka in b) lämna i butik eller c) vänta på vår Giga Box (fri frakt tur/retur)
    3. Packa enheten och skicka in den till oss
    4. När din enhet är reparerad skickar vi tillbaka den till dig inom 48 timmar

 

Varför är Gigamex?

Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra servicetjänster kan utföras inom 48 timmar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, vi arbetar snabbt och effektivt för att åtgärda problemen så att du kan komma igång med din enhet.

Hur skall jag packa och skicka in?

När du har valt din reparation kommer du att få GigaBox:en hemskickad till dig med följande innehåll: Bubbelplast, färdig fraktsedel, check-lista, därefter är det bara att paketera noggrant ner din enhet och skicka från närmsta postlåda/ombud. När vi har mottagit din enhet reparerar, kontrollerar samt desinficerar vi den innan den skickas tillbaka till dig. (kan dröja om vi inte har delen i lager) inom 48 timmar. (helgfria dagar) För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Betalning görs med Payson faktura, internetbank eller med kort betalning

Var skickas enheten till?

Enheten skickas till vår centrala verkstad där våra tekniker med flera års erfarenhet tar hand om din enhet.

Adress: Siroccogatan 4, 131 54 Nacka

Vad är skillnaden mellan att Skicka in eller besöka en butik

Det är absolut ingen skillnad i pris, vi tar hand om enheten oavsett om du besöker oss eller väljer att skicka in. Väljer du att lägga till REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så tillkommer det 199 kr!

Vad händer ifall ni hittar andra fel under lagning eller om den går sönder?

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er innan vi fortsätter med reparationen.