fbpx

Sälja mobil

Sälj din gamla mobil till oss och få bra betalt & en snabb utbetalning – Kom in till någon av våra butiker så gör vi en värdering så du får ett prisförslag direkt

När du säljer din gamla mobil eller surfplatta kan du vara säker på att du gör två bra saker. En insats för både plånboken och miljön. Vi funktionstestar din gamla mobil, putsar upp den och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv.

En god insats för miljön
Mobiler och surfplattor vi köper in får oftast ett nytt liv och därför hjälper du till att skona miljön från produktionen av nya enheter.

Kvarvarande data
Vi nollställer alltid mjukvaran på mobiler och surfplattor vi köper in. Vi kan därför garantera att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Har du många telefoner att sälja?
Om ditt företag vill sälja sina gamla mobiler går det bra att ni ställer ut en faktura till oss som vi betalar enligt era önskemål.

Inbyten av enhet
Du kan välja att byta in din mobil istället för att sälja den till oss.

Find My iPhone måste vara inaktiverad
Hitta min iPhone är en säkerhetsfunktion som låser en iPhone till ett specifikt Apple ID. Det betyder att om funktionen är aktiverad kan ingen – inklusive oss – komma åt telefon. Du måste därför avaktivera funktionen för att vi ska kunna köpa din telefon.

Nollställa din telefon innan du skickar den till oss
Du bör radera din telefon innan du skickar den till oss. För att radera din telefon, gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och inställningar. Observera att detta raderar all data från din telefon, så det är värt att säkerhetskopiera alla viktiga data. Du kan göra en iCloud-säkerhetskopia i telefonens inställningar genom att gå till ditt namn > iCloud > iCloud Backup. Oroa dig inte ifall du inte lyckas nollställa din telefon. Vi nollställer varje enskild telefon så snart vi tar emot dem, så ingen av dina uppgifter kommer att stanna kvar i telefonen.

laga iphone