fbpx

Reparera trasig iphone

Reparera trasig iphone

Gigamex har garanti när du väljer att reparera trasig iphone hos oss!

Reparera trasig iphone ? Behöver du reparera din iphone så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi reparera trasig iphone medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butik i T-banan Östermalms, drop in butik i Bagarmossen. Vill du hellre skicka in din mobil så går det också bra. Du kan alltså antingen lämna in den i butik och reparera trasig iphone snabbt medan du väntar, eller skicka in med post. Din reparerade din iphone sänds tillbaka på endast 24 timmar i perfekt skick.

Reparera trasig iphone:

  • Iphone 4
  • Iphone 4s
  • Iphone 5
  • Iphone5s
  • Iphone 6
  • Iphone 6s

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Snabb Service

Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra servicetjänster kan utföras medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, vi arbetar snabbt och effektivt för att åtgärda problemen så att du kan komma igång med din enhet.

Kundservice

Kunden och kvalitén är dem viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Garanti På Smartphone Reparation

Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande. Garantitiden är normalt 3 månader från inköpsdatum.

Drop-In Butiker

Välj någon av våra butiker på Östermalmstorg, Hötorget eller i Bagarmossen. Du kan lämna in din enhet i butiken och få den reparerad snabbt medan du väntar..

Laga iPhone

This is a text block. Click the edit button to change this text.