fbpx

Reparera Samsung

Reparera Samsung

Reparera Samsung

 

Reparera Samsung? Behöver du reparera din Samsung så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi reparera din Samsung medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butik i T-banan Östermalms, drop in butik i Bagarmossen. Vill du hellre skicka in din Samsung så går det också bra. Du kan alltså antingen lämna in den i butik och reparera Samsung snabbt medan du väntar, eller skicka in med post. Din lagade Samsung sänds tillbaka på endast 24 timmar i perfekt skick.

 

Reparera Samsung:

  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy S7
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy Xcover 3
  • Galaxy A3

 

Gigamex har garanti när du väljer att reparera Samsung hos oss!

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Varför reparera Samsung hos Gigamex? Kunden och kvalitén de viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

 

Lugn! Vi kan reparera Samsung medan du väntar-Gigamex

Välkommen till Gigamex när du vill reparera din Samsung. Vi vet att det finns många ställen att lämna in din Samsung på. Därför gör vi allt för att du som kund ska bli nöjd med din reparation hos oss. Vi har flera drop-in butiker och även gjort det möjligt att du kan skicka in din ipad om du tycker det är smidigare. Gigamex har alltid bra pris på att reparera Samsung och håller hög service tillsammans med garanti.

Välkommen till   Gigamex

Laga iPhone