fbpx

Mobilreparation Norrmalm

mobilreparation norrmalm

Mobilreparation Norrmalm

Mobilreparation Norrmalm? Behöver du mobilreparation Norrmalm så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi reparera din mobil medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butik i T-banan Östermalms, drop in butik i Bagarmossen. Vill du hellre skicka in din mobil så går det också bra. Du kan alltså antingen lämna in den i butik och för mobilreparation Norrmalm snabbt medan du väntar, eller skicka in med post. Din reparerade mobil sänds tillbaka på endast 24 timmar i perfekt skick.

 

Gigamex har garanti när du väljer mobilreparation Norrmalm hos oss!

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Varför välja mobilreparation Norrmalm hos Gigamex? Kunden och kvalitén de viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

 

Lugn! Vi kan reparera din mobil medan du väntar-Gigamex

Välkommen till Gigamex när du vill reparera Sony. Vi vet att det finns många ställen att lämna in din telefon på. Därför gör vi allt för att du som kund ska bli nöjd med din reparation hos oss. Vi har flera drop-in butiker och även gjort det möjligt att du kan skicka in din telefon om du tycker det är smidigare. Gigamex har alltid bra pris på att mobilreparation Norrmalm och håller hög service tillsammans med garanti.

Välkommen till Gigamex

Laga iPhone