fbpx

Mobilreparation Norrmalm | Gigamex i Stockholm

Mobilreparation Norrmalm | Gigamex i StockholmMobilreparation Norrmalm

Behöver du Mobilreparation nära Norrmalm så har du kommit rätt. Vi på Gigamex är erfarna reparatörer av mobiltelefoner (samsung, xperia med flera), mobiler, iPads, iPhones (samtliga modeller) och datorer.

Har du tappat iPaden? Inte möjligt att ta en selfie med din mobiltelefon?
Oavsett om du har en sprucken skärm eller mer omfattande skador på din mobil kan vi garantera dig en fullt brukbar mobiltelefon, iPad, iPhone eller dator efter att vi Mobilreparation nära Norrmalm.

Vi utför även en utförlig mobilservice och självfallet har vi bred kunskap i att byta skärm, baksida och display på din iPhone eller android.

Vi på Gigamex erbjuder dig som kund en exeptionell service och vi strävar alltid efter att kunden ska vara nöjd med resultatet av våra reparationer i Stockholm.

Har din skärm gått sönder?

Att en skärm gått sönder har hänt oss alla. Oavsett om du har en sprucken display eller mer omfattande besvär är du välkommen in till oss på Gigamex för att Mobilreparation Norrmalm.


Vi lagar de flesta modeller av iPhone, iPhone 3, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 plus samt iPhone 7. Vi på Gigamex är experter på att reparera eller Mobilreparation Norrmalm och vi kan garantera dig en bra service och ett resultat du kommer bli nöjd med.

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi Mobilreparation Norrmalm eller andra elektronikprodukter. 

Det går även bra att besöka oss i vår fysiska butik som ligger belägen på Östermlamstorg, Hötorget och i Bagarmossen, Stockholm. Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder.

Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid Mobilreparation Norrmalm eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet.
Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Laga iPhone