fbpx

Mobilreparation Farsta | Gigamex i Stockholm

Mobilreparation Farsta | Gigamex i StockholmMobilreparation Farsta

Söker du Mobilreparation i Farsta med omnejd så har du kommit rätt. Vi på Gigamex är väldigt erfarna av Mobilreparation Farsta. Även andra mobiltelefoner (samsung, xperia med flera), mobiler, iPads, iPhones (samtliga modeller) och datorer.

Har du tappat telefonen? Inte möjligt att ta en selfie med din mobiltelefon?
Oavsett om du har en sprucken skärm eller mer omfattande skador på din mobil kan vi garantera dig en fullt brukbar mobiltelefon efter en Mobilreparation i Farsta.
Vi lagar alla typer av enheter och inget jobb är för svårt för oss.

Vi erbjuder även en utförlig mobilservice och självfallet har vi bred kunskap i att byta skärm, baksida och display på din iPhone eller android.

Behöver du din mobil repareras?

Vi på Gigamex erbjuder dig som kund en exeptionell service och vi strävar alltid efter att kunden ska vara nöjd med resultatet efter en Mobilreparation i Farsta.

Att en mobiltelefon går sönder har hänt oss alla. Oavsett om du har en sprucken skärm eller mer omfattande besvär är du välkommen in till oss på Gigamex för Mobilreparation i Farsta

Vi reparerar de flesta modeller av mobiltelefoner. Samsung, xperia, iPhone, iPhone 3, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 plus samt iPhone7.

Vi på Gigamex är experter på Mobilreparation Farsta och vi kan garantera dig en bra service och ett resultat du kommer bli nöjd med.

Laga iPhone