fbpx

laga xperia

Laga xperia

Laga xperia

Välkommen till Gigamex!

Vi specialiserar oss på att laga Xperia och är extremt noggranna i vårt jobb. Vi har flera års erfarenhet av att laga Xperia och använder alltid godkända originaldelar när vi lagar din Xperia.

Vi har tusentals nöjda kunder och är experter på vårt område av expertis. Vi gör allt från att laga tekniska fel, till fysiska fel som trasig skärm, trasiga knappar, med mera. Kortfattat så finns det ingenting vi inte lagar när det kommer till smartphones, tablets och annan elektronik.

Laga xperia

Vi kör med fasta priser vid lagning av din xperia!

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din xperia eller andra elektronikprodukter. Du kan även skicka in din enhet till oss via post och då den skickad tillbaks – lagad och klar inom 24 timmar från att vi tagit emot ditt paket.

Besök vår fysiska butik eller skicka in din enhet till oss via post!

Det går även bra att besöka oss i vår fysiska butik som ligger belägen i Bagarmossen, Stockholm. Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder. Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av xperia, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

  • Byte eller Lagning av xperia skärm
  • Byte eller Laganing av xperia batteri
  • Byte eller Lagning av xperia vibrator
  • Byte eller Lagning av xperia powerknapp/hemknapp
  • Byte eller Lagning av xperia högtalare
  • Byte eller Lagning av xperia mikrofon
  • …och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Nyfiken på våra priser?

Klicka här för att se våra priser – inga dolda avgifter och inga rörliga timpriser!

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Laga iPhone