fbpx

Laga trasig skärm

Laga trasig skärm

Laga trasig skärm

Om olyckan varit framme och du är i behov av att laga trasig skärm är du en bra bit på väg, vi hjälper dig! När du behöver laga trasig skärm vänder du dig till oss på GIGAMEX. Vi lagar inte bara smartphones utan hjälper dig även med din surfplatta när du behöver laga trasig skärm.

Våra tekniker är väl utvalda och har flera års kunnande av mobilservice och inte minst när du behöver hjälp med att laga trasig skärm.

När du har problem med din skärm finns det fler fördelar som talar för att du ska anlita oss, låt oss berätta mer om varför.

Varför anlita oss när du behöver laga trasig skärm?

Utöver våra professionella tekniker när du är i behov av att laga trasig skärm finns det fler fördelar. De flesta tjänster vi erbjuder kan utföras medan du väntar och tar inte alls lång tid. Har du andra ärende så är enheten ofta klart när du är tillbaka hos oss, vårt motto är bl a att vara snabba noga och effektiva.

När du behöver laga trasig skärm är vi utomordentligt noga med kundbemötande och kvalité i övrigt. Vid laga trasig skärm får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett typ av reparation.

Vi har inte bara drop-in, du kan även skicka din enhet med post när du behöver laga trasig skärm. Svårt? Nej, inte alls! Besök bara vår sida www.gigamex.se och följ våra enkla steg så garanterar vi dig att sända tillbaka din reparerade enhet inom 24 timmar i nyskick. Där hittar du även information om priser etc.

Du kan nå oss på telefon 08- 39 17 08. Det går också utmärkt att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen, kundservice@gigamex.se eller till vår butik på Östermalm, ostermalm@gigamex.se för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga iPhone