fbpx

Laga trasig skärm iphone 4

Laga trasig skärm iphone 4

Laga trasig skärm iphone 4

Oaktsamhet otur eller inte, vi löser det mesta och inte minst när det gäller att laga trasig skärm iphone 4. Vi finns där när vi behövs som bäst, kom in till oss för att laga trasig skärm iphone 4 så garanterar vi bra priser och utsökt service.

Våra trevliga tekniker klarar det mesta och har lång erfarenhet av mobilservice när du behöver deras kunnande som bäst, inte minst med att laga trasig skärm iphone 4.

Vid problem med din skärm talar mycket för att du ska anlita GIGAMEX. Du kanske använder din iphone 4 i det dagliga arbetet och då kan det bli en dyr historia att vara utan den en längre tid, så tveka inte att kontakta oss redan idag.

GIGAMEX fixar trasig skärm iphone 4

Våra tekniker fixar att laga trasig skärm iphone 4. Vi tillhandahåller många olika tjänster, faktiskt medan du väntar oftast. Vi gör jobbet snabbt, effektivt och med yttersta kvalitét där vi inte tummar på någonting.

När du behöver laga trasig skärm iphone 4 och anlitar oss på GIGAMEX möter du också en kundvänlig personal som alltid lyssnar på kundens olika önskemål. Vid laga trasig skärm iphone 4 får du en 90 dagars funktionsgaranti på delar vi bytt ut, oavsett vilken reparation det gäller, mer om det går att läsa på vår hemsida.

Titta gärna in hos oss, annars går det lika bra att skicka din enhet när du behöver laga trasig skärm iphone 4. På www.gigamex.se beskrivs hur du går tillväga och skickar åter din lagade iphone 4 inom 24 timmar i fint skick.

Du når oss på telefon 08- 39 17 08. Det går lika bra att maila oss, antingen till vår butik i Bagarmossen kundservice@gigamex.se eller till vår butik på Östermalm ostermalm@gigamex.se för snabbt svar.

Välkommen till Gigamex.

Laga iPhone