fbpx

Laga mobiltelefon

laga mobiltelefon

Laga mobiltelefon

 

Gigamex kan laga mobiltelefon

Välkommen till Gigamex!

Vi specialiserar oss på att laga mobiltelefon och är extremt noggranna i vårt jobb. Vi har flera års erfarenhet av att laga mobiltelefon och använder alltid godkända originaldelar när vi lagar din mobiltelefon.

Vi har tusentals nöjda kunder och är experter på vårt område av expertis. Vi gör allt från att laga tekniska fel, till fysiska fel som trasig skärm, trasiga knappar, med mera. Kortfattat så finns det ingenting vi inte lagar när det kommer till mobiltelefoner, tablets och annan elektronik.

Gigamex kan laga mobiltelefon

Vi kör med fasta priser vid lagning av din mobiltelefon!

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din mobiltelefon eller andra elektronikprodukter. Du kan även skicka in din enhet till oss via post och då den skickad tillbaks – lagad och klar inom 24 timmar från att vi tagit emot ditt paket.

Besök vår fysiska butik eller skicka in din enhet till oss via post!

Det går även bra att besöka oss i vår fysiska butik som ligger belägen i Bagarmossen, Stockholm. Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder. Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av mobiltelefon, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

  • Byte eller Lagning av mobiltelefon skärm
  • Byte eller Laganing av mobiltelefon batteri
  • Byte eller Lagning av mobiltelefon vibrator
  • Byte eller Lagning av mobiltelefon powerknapp/hemknapp
  • Byte eller Lagning av mobiltelefon högtalare
  • Byte eller Lagning av mobiltelefon mikrofon
  • …och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Nyfiken på våra priser?

Klicka här för att se våra priser – inga dolda avgifter och inga rörliga timpriser!

Kontakta oss idag – Laga mobiltelefon idag!

Laga iPhone