fbpx

Laga mobil Södermalm Liljeholmen Hornsgatan

Laga mobil Södermalm Liljeholmen Hornsgatan

Laga mobil Södermalm Liljeholmen Hornsgatan

Behöver du laga mobil södermalm Liljeholmen Hornsgatan

Om olyckan varit framme och du nu vill hitta en seriös verkstad att lämna in din telefon så har du hamnat rätt. På Gigamex hjälper vi dig om du behöver laga din mobil snabbt, Vi vill vara störst i stan på att laga mobil. Vi har reparerat tusentals smartphones och ipads sedan start och tack vare våra nöjda kunder har vi lyckats bli ett företag du kan lita på!

 

Vi reparerar dom flesta mobilerna och surfplattor på marknaden. Så har du en trasig ipad med sprucken skärm så kan vi laga din mobil snabbt i någon av våra servicebutiker. Du kan:

  • Besöka vår drop-in butik i Bagarmossen
  • Besöka vår drop-in butik på Östermalmstorg
  • Besöka vår drop-in butik på hötorget

Varje arbete utförs av vår rutinerade och skickliga personal, så du som kund kan känna dig trygg i att telefonen hamnat i säkra händer.

 

Snabb Service om du behöver laga din mobil på Södermalm, Liljeholmen & Hornsgatan

Du väljer själv om du vill komma till någon av våra butiker, skicka din telefon till oss eller om det underlättar för dig kan vi göra det på plats hos dig, allt för att det ska vara smidigt och enkelt för dig.

Till alla iPhones har vi olika kvalitéer när det kommer till skärmbyte, detta för att man ska få en frihet att välja kvalité själv, samt för att alla ska få en möjlighet att reparera sina telefoner. Det som skiljer sig åt skärmarna är kvalitéten och priset.

Det är lätt hänt att mobiltelefonen åker i golvet. I vissa fall är det glaset som går sönder, i andra fall går även LCD-displayen sönder. I båda fallen behöver både glaset och displayen bytas ut. Kom in redan idag och få tillbaka din telefon medan du väntar!

Skärmbyte – ipad/mobil

Glaset är inte alltid det enda som behöver bytas på en enhet som har blivit tappad. Efter en tappskada kan även LCD-displayen drabbas av skador, detta kan leda till en svart skärm, linjer över skärmen eller en skärm som inte svarar ordentligt, när man rör på skärmen. Kom in redan idag och få tillbaka din <enhet> samma dag!

Glasbyte

Att ta sönder glaset på sin <enhet> kan vara frustrerande men det händer oss alla någon gång. I detta fall behöver glaset att bytas. Besök en av våra butiker idag och få tillbaka din <enhet> medan du väntar!

Byta Laddkontakt

Om din <enhet> inte håller laddning kan problemet vara en trasig laddningsport. Ta med dig telefonen till en av våra butiker för en åtgärd på plats!

Byta Batteri

En mobil med ett opålitligt batteri är ett problem och kan vara väldigt frustrerande. Ta med dig telefonen till en av våra butiker för en åtgärd på plats!

Byta Bakstycke

Är baksidan av din <enhet> i dålig form? Har du kanske tappat den lite för många gånger där den börjar gå isär? Böjd, repad eller helt enkelt bara förstörd? Du behöver inte längre gömma baksidan av din <enhet>! Besök Gigamex idag för att göra din <enhet> helt ny igen, med hjälp av ett nytt bakstycke.

Välkommen till Gigamex.

Laga iPhone