fbpx

laga iphone stockholm

Laga iphone Stockholm

Laga iPhone Stockholm

Välkommen till Gigamex!
Vi specialiserar oss på att laga iPhone  Stockholm och är extremt noggranna i vårt jobb. Vi har flera års erfarenhet av attlaga iPhone Stockholm och använder alltid godkända originaldelar när vi lagar din iPhone.

Vi har tusentals nöjda kunder och är experter på vårt område av expertis. Vi gör allt från att laga tekniska fel, till fysiska fel som trasig skärm, trasiga knappar, med mera. Kortfattat så finns det ingenting vi inte lagar när det kommer till smartphones, tablets och annan elektronik

Laga iPhone Stockholm idag!

Vi kör med fasta priser vid lagning av iPhone i Stockholm!

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din iPhone Stockholm eller andra elektronikprodukter.

Besök någon av våra butiker i Stockholm!

Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder. Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av iPhone i Stockholm, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

  • Byte eller Lagning av iPhone skärm
  • Byte eller Laganing av iPhone batteri
  • Byte eller Lagning av iPhone vibrator
  • Byte eller Lagning av iPhone powerknapp/hemknapp
  • Byte eller Lagning av iPhone högtalare
  • Byte eller Lagning av iPhone mikrofon
  • …och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Nyfiken på våra priser? klick här!

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Laga iPhone