fbpx

Laga iphone Slussen

laga iphone slussen

Laga iphone Slussen

Laga iphone Slussen? Behöver du laga din iphone  så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi laga iphone Slussen medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butik i T-banan Östermalms, T-banan Hötorget och drop in butik i Bagarmossen. Du kan alltså  lämna in den i butik och laga iphone Slussen snabbt medan du väntar

Gigamex har garanti när du väljer att laga iphone Slussen hos oss!

Varför laga din iPhone hos Giggamex? Kunden och kvalitén de viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Lugn! Vi kan laga iphone Slussen medan du väntar – Gigamex

Välkommen till Gigamex när du vill laga iphone Slussen. Vi vet att det finns många ställen att lämna in din telefon på. Därför gör vi allt för att du som kund ska bli nöjd med din reparation hos oss.

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Välkommen till Gigamex

Laga iPhone