fbpx

laga iphone skärm

Laga iPhone Skärm

Välkommen till Gigamex!

Vi specialiserar oss på att laga iPhone skärm och är extremt noggranna i vårt jobb. Vi har flera års erfarenhet av att laga iPhone skärmar och använder alltid godkända originaldelar när vi lagar din iPhone skärm.

Vi har tusentals nöjda kunder och är experter på vårt område av expertis. Vi gör allt från att laga tekniska fel, till fysiska fel som trasig skärm, trasiga knappar, med mera. Kortfattat så finns det ingenting vi inte lagar när det kommer till smartphones, tablets och annan elektronik.

Laga iphone skärm hos Gigamex

Vi kör med fasta priser vid lagning av iPhone!

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din iPhone skärm eller andra elektronikprodukter.

Besök våra drop-in butiker

Det går även bra att besöka oss i våra fysiska butik som ligger belägen i Hötorget, Östermalmstorg, och Bagarmossen i Stockholm. Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder. Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av iPhone skärmar, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

  • Byte eller Lagning av iPhone skärm
  • Byte eller Laganing av iPhone batteri
  • Byte eller Lagning av iPhone vibrator
  • Byte eller Lagning av iPhone powerknapp/hemknapp
  • Byte eller Lagning av iPhone högtalare
  • Byte eller Lagning av iPhone mikrofon
  • …och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Nyfiken på våra priser?

Klicka här för att se våra priser – inga dolda avgifter och inga rörliga timpriser!

Laga iPhone