fbpx

Laga iphone Gullmarsplan eller Globen

Laga iphone Gullmarsplan eller GlobenLaga iphone Gullmarsplan eller Globen

Behöver du laga iPhone Gullmarsplan eller Globen ?  Välkommen till Gigamex. Vår ambition är att vara störst i stan på att laga telefoner. Hos oss är det enkelt att laga din enhet.

 

Ska du laga din iphone vid Gullmarsplan eller Globen

Vi reparerar dom flesta mobilerna på marknaden. Så har du en trasig iphone med sprucken skärm så kan vi reparera den snabbt i någon av våra servicebutiker.
Varje arbete utförs av vår rutinerade och skickliga personal, så du som kund kan känna dig trygg i att telefonen hamnat i säkra händer.

Även om du behöver laga din iphone vid Gullmarsplan eller Globen så kan du enkelt välja någon av våra tre sätt att laga din iphone.

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Välkommen till Gigamex.

Laga iPhone