fbpx

Laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Behöver du laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Om olyckan varit framme och du nu vill hitta en seriös verkstad att lämna in din telefon så har du hamnat rätt. På Gigamex hjälper vi dig om du behöver laga din Iphone snabbt, Vi vill vara störst i stan på att laga mobil. Vi har reparerat tusentals smartphones och ipads sedan start och tack vare våra nöjda kunder har vi lyckats bli ett företag du kan lita på!
Vi reparerar dom flesta mobilerna och surfplattor på marknaden. Så har du en trasig ipad med sprucken skärm så kan vi laga din Iphone snabbt i någon av våra servicebutiker. Du kan:

  • Laga iPhone 4
  • Laga iPhone 5
  • Laga iPhone 6
  • Laga iPhone 7
  • Laga iPhone 8

Varje arbete utförs av vår rutinerade och skickliga personal, så du som kund kan känna dig trygg i att telefonen hamnat i säkra händer.

Snabb Service om du behöver laga din Iphone i Älta, Tyresö eller i Saltsjöbaden.

Du väljer själv om du vill komma till någon av våra butiker, skicka din telefon till oss eller om det underlättar för dig kan vi göra det på plats hos dig, allt för att det ska vara smidigt och enkelt för dig. Välkommen till Gigamex. Behöver du laga mobil Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Om olyckan varit framme och du nu vill hitta en seriös verkstad att lämna in din telefon så har du hamnat rätt. På Gigamex hjälper vi dig om du behöver laga din mobil snabbt, Vi vill vara störst i stan på att laga mobil. Vi har reparerat tusentals smartphones och ipads sedan start och tack vare våra nöjda kunder har vi lyckats bli ett företag du kan lita på!

Vi reparerar dom flesta mobilerna och surfplattor på marknaden. Så har du en trasig ipad med sprucken skärm så kan vi laga din mobil snabbt i någon av våra servicebutiker. Du kan:

Laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Varje arbete utförs av vår rutinerade och skickliga personal, så du som kund kan känna dig trygg i att telefonen hamnat i säkra händer. Snabb Service om du behöver Laga Iphone Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden.

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Välkommen till Gigamex.

Laga iPhone