fbpx

laga iphone 7

laga iphone 7Laga iPhone 7 hos Gigamex

Välkommen till Gigamex! Vi specialiserar oss på att laga iPhone 7 och är extremt noggranna i vårt jobb. Vi har flera års erfarenhet av att laga iPhone 7 och använder alltid godkända originaldelar när vi lagar din iPhone 7.

Vi har tusentals nöjda kunder och är experter på vårt område av expertis. Vi gör allt från att laga tekniska fel, till fysiska fel som trasig skärm, trasiga knappar, med mera. Kortfattat så finns det ingenting vi inte lagar när det kommer till smartphones, tablets och annan elektronik.

Laga din iPhone 7  medan du väntar !

Vi kör med fasta priser vid lagning av iPhone 7!

Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din iPhone 7 eller andra elektronikprodukter.

Vi är experter på att laga iPhone 7

Besök våra fysiska drop-in butiker !

Du är varmt välkommen att  att besöka oss i våra fysiska butik som ligger belägen i Bagarmossen, Hötorget , Östermalmstorg i Stockholm. Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder. Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av iPhone 7, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

  • Byte eller Lagning av iPhone 7 skärm
  • Byte eller Laganing av iPhone 7 batteri
  • Byte eller Lagning av iPhone 7 vibrator
  • Byte eller Lagning av iPhone 7 powerknapp/hemknapp
  • Byte eller Lagning av iPhone 7 högtalare
  • Byte eller Lagning av iPhone 7 mikrofon
  • …och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.

Nyfiken på våra priser?

Klicka här för att se våra priser – inga dolda avgifter och inga rörliga timpriser!

Laga iPhone