fbpx

Iphone reparation Stockholm

Iphone reparation Stockholm

Iphone reparation Stockholm

Iphone reparation Stockholm? Behöver du iphone reparation i Stockholm så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi reparera iphone medan du väntar i Stockholm. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butik i T-banan Östermalms, drop in butik i Bagarmossen. Du kan alltså lämna in den i butik och för iphone reparation snabbt medan du väntar

Iphone reparation Stockholm:

  • Iphone 4
  • Iphone 4s
  • Iphone 5
  • Iphone5s
  • Iphone 6
  • Iphone 6s

Gigamex har garanti när du väljer iphone reparation Stockholm hos oss!

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Varför iphone reparation Stockholm hos Gigamex? Kunden och kvalitén de viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Lugn! Vi kan iphone reparation i Stockholm -Gigamex

Välkommen till Gigamex när du behöver iphone reparation Stockholm. Vi vet att det finns många ställen att lämna in din iphone på. Därför gör vi allt för att du som kund ska bli nöjd med din reparation hos oss. Vi har flera drop-in butiker Gigamex har alltid bra pris på iphone reparation Stockholm och håller hög service tillsammans med garanti.

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Välkommen till Gigamex

Laga iPhone