fbpx

Iphone reparation i Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Iphone reparation i Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Iphone reparation i Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Letar du en iphone reparation Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden

Om olyckan varit framme och du nu vill hitta en seriös verkstad att lämna in din telefon så har du hamnat rätt. På Gigamex hjälper vi dig om du behöver iphone reparation snabbt, Vi vill vara störst i stan på att laga mobil. Vi har reparerat tusentals smartphones och ipads sedan start och tack vare våra nöjda kunder har vi lyckats bli ett företag du kan lita på!

Vi reparerar dom flesta mobilerna och surfplattor på marknaden. Så har du en trasig ipad med sprucken skärm så kan vi iphone reparation snabbt i någon av våra servicebutiker. Du kan:

Fasta priser på reparationer
Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Redo och läsa några av våra referenser.Fasta priser på reparationer

Varje arbete utförs av vår rutinerade och skickliga personal, så du som kund kan känna dig trygg i att telefonen hamnat i säkra händer.

Snabb Service om du behöver Iphone reparation i Älta, Tyresö eller Saltsjöbaden.

Välkommen till Gigamex Drop-in butiker.

Laga iPhone