fbpx

Byta skärm

Byta skärm

Byta skärm hos Gigamex medan du väntar!

Till alla iPhones har vi olika kvalitéer när det kommer till byta skärm, detta för att man ska få en frihet att välja kvalité själv, samt för att alla ska få en möjlighet att reparera sina telefoner. Det som skiljer sig åt skärmarna är kvalitéten och priset.

Det är lätt hänt att mobiltelefonen åker i golvet. I vissa fall är det glaset som går sönder, i andra fall går även LCD-displayen sönder. I båda fallen behöver både glaset och displayen bytas ut. Kom in redan idag och få tillbaka din telefon medan du väntar!

Byta skärm

Byta skärm i någon av Gigamex butiker

Skärmbyte – ipad/mobil

Glaset är inte alltid det enda som behöver bytas på en enhet som har blivit tappad. Efter en tappskada kan även LCD-displayen drabbas av skador, detta kan leda till en svart skärm, linjer över skärmen eller en skärm som inte svarar ordentligt, när man rör på skärmen. Kom in redan idag och få tillbaka din mobil samma dag!

Glasbyte

Att ta sönder glaset på sin mobil kan vara frustrerande men det händer oss alla någon gång. I detta fall behöver glaset att bytas. Besök en av våra butiker idag och få tillbaka din mobil medan du väntar!

Byta Laddkontakt

Om din mobil inte håller laddning kan problemet vara en trasig laddningsport. Ta med dig telefonen till en av våra butiker för en åtgärd på plats!

Byta Batteri

En mobil med ett opålitligt batteri är ett problem och kan vara väldigt frustrerande. Ta med dig telefonen till en av våra butiker för en åtgärd på plats!

Byta Bakstycke

Är baksidan av din mobil i dålig form? Har du kanske tappat den lite för många gånger där den börjar gå isär? Böjd, repad eller helt enkelt bara förstörd? Du behöver inte längre gömma baksidan av din mobil. Besök Gigamex idag för att göra din mobil helt ny igen, med hjälp av ett nytt bakstycke.

 

Snabb Service

Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra servicetjänster kan utföras medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, vi arbetar snabbt och effektivt för att åtgärda problemen så att du kan komma igång med din enhet.

Kundservice

Kunden och kvalitén är dem viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Garanti På Smartphone Reparation

Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande. Garantitiden är normalt 3 månader från inköpsdatum.

Drop-In Butiker

Välj någon av våra butiker på Östermalmstorg, Hötorget eller i Bagarmossen. Du kan lämna in din enhet i butiken och få den reparerad snabbt medan du väntar..

Laga iPhone

This is a text block. Click the edit button to change this text.