fbpx

Boka tid

Laga Apple produkter Vi på Gigamex hjälper dig som behöver laga din iPhone, iPad & Watch snabbt!

En iPhone blir för många ett viktigt föremål som används vid upprepade tillfällen och till många olika saker under en vanlig dag. Det kan handla om allt från att organisera dagens aktiviteter till att lagra viktig information.

Självklart är det irriterande när en iPhone går sönder. Det kan till och med vara ganska allvarligt om du förvarar filer eller kontaktuppgifter på telefonen som du inte har tillgång till genom en annan enhet.

Att kunna laga sin iPhone direkt och till ett bra pris är helt enkelt jätteviktigt och det kan vi på Gigamex hjälpa dig med. Till skillnad från många andra så lagar vi inte bara skärmen om den gått sönder utan vi kan även erbjuda andra servicetjänster och reparationer för dig med iPhone. Även du som behöver laga en äldre iPhone kan få hjälp av våra skickliga tekniker.

Låt våra experter laga din iPhone Vilken anledningen än är till att du behöver laga din iPhone kan du vara säker på att teknikerna i vårt team har erfarenhet av att lösa just det problemet. Vi har mångårig erfarenhet av att reparera iPhones, vilket är en av anledningarna till att vi kan jobba snabbt och kostnadseffektivt. Vi har alltid som målsättning att du ska kunna få hjälp direkt och vi brukar kunna lösa problemet medan du väntar på att få tillbaka din iPhone.

Komponenter av högsta klass En iPhone är en premiumtelefon som är tillverkad med noggrant utvalda komponenter. Att laga en iPhone ska inte behöva betyda att du får en originaldel ersatt med en dålig komponent som riskerar att gå sönder igen inom kort. Tyvärr händer det allt för ofta. Vi på Gigamex använder enbart kvalitetstestade komponenter av hög klass när vi lagar en iPhone. Tanken är att den ska kännas som ny när du får tillbaka den. Det gäller oavsett om det är hela skärmen, några knappar eller batteriet som du fått utbytt.