fbpx

Batteribyte iPhone

Batteribyte iPhone

Gigamex har garanti när du väljer batteribyte iPhone hos oss!

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Batteribyte iPhone? Behöver du laga din iPhone eller byta batteri så har du kommit rätt. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. Hos oss på Gigamex kan vi byta batteri  medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi har drop-in butiker i Stockholm. Du kan alltså lämna in den i butik och laga Huawei  snabbt medan du väntar.

Varför batterie byte iPhone hos Gigamex? Kunden och kvalitén de viktigaste aspekterna i vår verksamhet här på Gigamex. Hos oss får du alltid rätt hjälp. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.

Hos oss på Gigamex får du 90 dagars funktionsgaranti på delar vi byter ut, oavsett reparation när. Om din reparerade enhet har problem på grund av kvalitén på delar som vi installerat eller utförd reparation, kommer vi prioritera ärendet och erbjuda gratis felsökning.

Betala med Klarna i butik och välj om du vill betala senare eller dela upp din betalning!

Batteribyte iPhone:

Fasta priser på reparationer

Vi har fasta priser på våra reparationer. Hos Gigamex kan du känna dig säker, våra tekniker har flera års erfarenhet av mobilservice. De flesta av våra skärmbyten kan utföras medan du väntar. Vi ger alltid personlig service, vare sig du kommer in eller har kontakt med oss via mail eller telefon. Gigamex har även några av marknadens bästa priser. Välj någon av våra butiker Östermalmstorg T-bana, Hötorget T-bana eller Bagarmossen C. 
Undrar du om detta stämmer? Då kan du gå in på Reco och läsa några av våra referenser.

Välkommen till Gigamex